Fornemmelse for smag
  • Nyheder
  • Presse
  • Bogens Kapitler
  • Nyheder
  • Presse
  • Bogens Kapitler
Madens fysiske tilstand
View details
Madens fysiske tilstand

Madens mundfølelse bestemmes af den fysiske tilstand og de tilhørende fysiske egenskaber ved maden, set...

Tekstur og mundfølelse
View details
Tekstur og mundfølelse

Som vi har set tidligere, er madens fysiske struktur afhængig af, om den baseres på...

Hvordan påvirker vi mundfølelsen?
View details
Hvordan påvirker vi mundfølelsen?

Alle, der laver mad, sætter bogstaveligt deres aftryk på maden, så den får tekstur og...

Strejftog i teksturens verden
View details
Strejftog i teksturens verden

Vi har i dette kapitel udvalgt nogle eksempler, som viser, hvordan man kan lege med...

Hvorfor vi kan lide den mad, vi kan
View details
Hvorfor vi kan lide den mad, vi kan

Den australske professor John Prescott er ekspert i sensorik, og han har i en længere...

Mundfølelsen i smagens univers
View details
Mundfølelsen i smagens univers

Munden og næsen er kroppens hoveddør til den materielle verden. Gennem munden kommer vand og...

Hvad er maden lavet af?
View details
Hvad er maden lavet af?

Vi spiser af livets træ. Al vores mad er i princippet af biologisk oprindelse. Vi...

Andre bøger af samme forfatter

  • Seaweeds. Edible, Available & Sustainable (English)
  • Sushi. food for the Eye, the Body & the Soul (English)

© 2022 Fornemmelse for smag